Ulei de măsline extravirgin Terra Creta si suc de lamaie
0
Ulei de măsline extravirgin Terra Creta si suc de lamaie

Ulei de măsline extravirgin Terra Creta si suc de lamaie

O COMBINAȚIE MIRACULOASĂ: SUC DE LĂMÂIE ȘI ULEI DE MĂSLINE – CUM O ADMINISTRĂM ȘI LA CE NE AJUTĂ

Nu mulţi cunosc această combinaţie a celor două ingrediente, însă specialiştii au concluzionat că se află în topul acestor tipuri de amestecuri în privinţa sănătăţii noastre.

Sucul de lămâie în amestec cu uleiul de măsline este un foarte bun tonic pentru organism, ajutându-ne în multe afecţiuni.

– Calmează durerile reumatice şi de articulaţii.
Puterea antiinflamatorie a acestei combinaţii reduce durerile de oase şi de articulaţii. Se consuma o lingură, în fiecare dimineaţă.

– Îmbunătăţeşte sănătatea inimii.
Pe lângă puterea antiinflamatorie a uleiului de măsline, acesta conţine multe vitamine şi acizi graşi, ce controlează şi îmbunătăţesc circulaţia sangvină şi reglează nivelul de colesterol din sânge.

– Drenează vezica biliară şi ficatul
Oboseala, stresul şi alimentaţia incorectă, obosesc excesiv ficatul şi vezica biliară.Acestea dau stări neplăcute, de la dureri de cap şi ameţeli, la stări de greaţă şi vomă.

Sucul de lămâie şi uleiul de măsline ajută la drenarea bilei şi a ficatului, ajutându-le să elimine substanţele toxice din organism.
Acesta este un lucru foarte important. Poate de multe ori v-ați simțit balonat, obosit, apatic, sau greoi. Este posibil ca organismul să fie intoxicat ca urmare a unei alimentații proaste sau a unor afecțiuni cauzate de supraîncărcarea ficatului și a colecistului. Ce puteți face?

Pentru a combate oboseala și disconfortul de dimineață, nimic nu este mai bun decât acest remediu cu o lingură de ulei de măsline și lămâie.

Este indicat să începeți acest tratament atunci când observați că vă treziți dimineața cu o senzație cleioasă în gură și cu un gust amar. Sunt nopți în care nu dormiți bine, digestia este lentă și aveți dureri de cap. Acest lucru înseamnă că organismul este plin de toxine și este momentul să-l detoxificați.

– Combate constipația
Acesta este remediul ideal pentru combaterea constipației. Dacă adăugați lămâie peste uleiul de măsline, veți obține un adevărat lubrifiant pentru mucoasa digestivă și veți activa funcțiile ficatului și ale colecistului.

Acest remediu simplu vă protejează din interior, elimină toxinele, purifică și îngrijește organismul. Sistemul digestiv va funcționa astfel mai bine și va elimina resturile inutile. Simplu şi eficient are puternice efecte antioxidante şi ajuta procesul digestiei. Activează funcţia vezicii urinare şi ne va scăpa de constipaţie prin puterea sa de lubrifiere a mucoasei digestive.

– Hidratarea de care ai nevoie
Piele, păr şi unghii, mai sănătoase şi mai hidratate. Dacă aveţi unghii care se exfoliază mereu, ţineţi-le 10 minute într-un bol cu suc de lămâie şi ulei de măsline înainte de culcare, ori de câte ori aveţi ocazia, ungeţi unghiile cu acest preparat pentru a fi mai tari, mai strălucitoare.

Părul şi pielea sunt foarte importante şi vorbesc despre sănătatea omului. Când acestea două suferă, acest preparat este de mare ajutor.

Ajută părul să scape de mătreaţă şi îl lasă mai moale, mai hidratat şi mai strălucitor. Pielea şi tenul vor fi extrem de hidratate şi catifelate dacă sunt unse regulat cu acest amestec.

– Combate afecțiunile articulare și reumatice
După cum știți deja, secretul constă în proprietățile antiinflamatoare ale uleiului de măsline. Dacă sunteți perseverenți și luați acest remediu în fiecare zi, pe stomacul gol, veți ameliora durerile articulare. Este ideal să începeți ziua cu acest „aur lichid”.

Combinația va fi de 1:1 și se consumă o lingură de amestec, dimineața pe stomacul gol.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

TOP

X