Ulei de masline extravirgin Terra Creta cu Usturoi copt si ierburi aromatice
0
Paine cu ulei de masline extravirgin Terra Creta 0

Ulei de masline extravirgin Terra Creta cu Usturoi copt. O reteta de pâine prajita cu ulei de măsline extravirgin, plină de aromă din mai multe ierburi și usturoi prăjit; nu va veți putea opri pana la ultima bucatica de pâine. Acest aperitiv nu este doar delicios, este și foarte ușor de făcut!

Folosim ulei de măsline de înaltă calitate, direct de la sursă. Uleiul de măsline marinat cu ierburi – proaspete sau uscate – și, desigur, usturoi.

Deci, cum faceți uleiul de măsline pentru pâine? Iată frumusețea acestei retete: puteți folosi ierburile aromatice pe care le aveți!

Fie că sunt ierburi uscate sau proaspete, vor face un deliciu cu aroma lor.
-Rozmarin
-Busuioc
-Cimbru
-Oregano
-Pătrunjel
Principalul lucru pe care trebuie să-l știți atunci când utilizați ierburi aromatice uscate vs proaspete este că, cantitățile vor diferi.

Când utilizați ierburi aromatice uscate în loc de proaspete, trebuie să utilizați aproximativ jumătate din cantitatea pe care ați face-o pentru proaspete, deoarece ierburile uscate sunt mult mai puternice – au aroma concentrată.

Și viceversa pentru proaspete vs uscate: utilizați mai multe ierburi proaspete decât cantitatea uscată enumerată.

De obicei, orientarea este de aproximativ jumătate sau dublă. Eu zic să faci ceea ce doresc papilele tale gustative.

Deci, există ierburile aromatice uscate si usturoiul prăjit

Magia se întâmplă atunci când usturoiul se prăjește. Aroma se transformă într-o aromă mai blândă, untoasa, catifelată, caramelizată, făcându-l un plus minunat pentru această reteta de paine prajita inmuiata in ulei de masline extravirgin.

Așadar, aveți ierburi aromatice uscate, usturoi prăjit și acum aveți nevoie doar de un ingredient cheie: uleiul de măsline extravirgin de înaltă calitate.

Îți va oferi aroma așa cum n-ai avut-o niciodată. Merită 100% în rețete de acest gen, unde aroma uleiului de măsline este desavarsita
Ingrediente
-24 căței de usturoi – decojite
-1 cană de ulei de măsline
-1/2 linguriță rozmarin uscat
-1/2 linguriță busuioc uscat
-1/2 linguriță cimbru uscat
-1/2 linguriță oregano uscat
Instructiuni
-Preîncălziți cuptorul la 225 grade
-Puneți usturoiul într-un vas rezistent la cuptor și acoperiți cu ulei de măsline. Uleiul ar trebui să acopere doar usturoiul.
-Așezați castronul pe o tavă tapetată cu folie și puneți-l în cuptor.
-Gatiti mic si lent timp de aproximativ 1,5 ore. Până când usturoiul este brun deschis și moale.
-Lăsati usturoiul să se răcească în ulei.
-Păstrați usturoiul și uleiul în frigider și încercați să le utilizați în câteva săptămâni.

Ulei de măsline extravirgin Terra Creta si usturoi 2Ulei de măsline extravirgin Terra Creta si usturoi 3Ulei de măsline extravirgin Terra Creta si usturoi 4Ulei de măsline extravirgin Terra Creta si usturoi 5Ulei de măsline extravirgin Terra Creta si usturoi 6

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

TOP

X