Terra Creta si Chef Joseph Hadad
0
Terra Creta si Chef Joseph Hadad

Terra Creta si Chef Joseph Hadad vă invită la masă!

Terra Creta si Chef Joseph Hadad

Așa cum v-am promis, revenim cu o rețetă propusă de renumitul Chef Joseph Hadad în cadrul Expoziției Grecia Panorama care a avut loc zilele trecute la București. Așadar, rețeta propusă este

Ceviche de Sea Bass cu legume.

Se ia peștele crud, Sibas sau doradă, somon, in funcție de preferințe, și se taie cubulețe mici.

Se amestecă într-un castron cu:

  • Pe un platou întins se pune sos de anghinare în strat subțire. Peste patul de anghinare se așează păstârnac tăiat fâșii, peștele și legume, toate crude și tăiate bucăți mici:

      • roșii
      • conopidă
      • morcov
      • ridichi negre și roșii
      • anghinare
  • Deasupra, se toarnă un sos mediteraneean pentru care aveți nevoie de:

  • Toate aceste ingrediente se amestecă cu:

  • Terra Creta si Chef Joseph Hadad
  • Se amestecă bine și se toarnă peste pește și legume.

    Ce spuneți? Simplu, sănătos și delicios.  Poftă bună!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

TOP

X