Totul despre produsele noastre

Cum sunt selectate produsele?

Produsele pe care le oferim sunt supuse unei selecții foarte riguroase care vă garantează o calitate optimă:    O atenție deosebită este acordată compoziției produselor și modului în care acestea sunt fabricate și prelucrate. Evităm pe cât posibil coloranții, aromele și aditivii artificiali atunci când sunt inutili și milităm pentru conservarea metodelor artizanale. Gustăm toate produsele pe care le oferim online. Verificăm dacă degustarea produsului aduce plăcere și corespunde bine cu ceea ce este publicat pe etichetă. Dintre mai multe produse identice, păstrăm doar cele mai bune. Acordăm o mare importanță calităților umane ale producătorilor noștri cu care ne place să menținem relații prietenoase și regulate. Unele au fost prezente chiar de la crearea site-ului web.     Pentru a găsi toate aceste produse, suntem mereu în căutare. Călătoriile noastre sunt o mare oportunitate de descoperire, dar urmărim și tot ce ține de gătit (bloguri, reviste). De asemenea, suntem solicitați în fiecare zi de mulți producători ale căror produse le gustăm (treabă grea!), Chiar dacă nu putem răspunde pozitiv tuturor acestora. Desigur, vă ascultăm dacă cunoașteți produse care lipsesc de pe site și care merită adăugate. Nu ezitați să ne trimiteți sugestiile.

Comitetul nostru de degustare

Fiecare produs prezentat pe site este testat și aprobat de comitetul de degustare al Deliveras.ro. În fiecare săptămână, acest comitet se întrunește pentru a gusta produsele, pentru a verifica etichetele și pentru a compara punctul de vedere cu privire la calitățile sau valorile implicite ale produselor care ar putea fi menționate pe site.

    Comitetul de degustare este alcătuit din angajații Deliveras.ro, profesioniști în degustare și este deschis persoanelor din exterior pentru a avea o viziune mai puțin subiectivă (producători, jurnaliști, clienți, familii). Dacă doriți să participați la o degustare viitoare, contactați-ne pentru a veni și testa noi produse cu noi.

- Transparența produselor    Fiecare produs propus pe site este supus unei fișe detaliate. Pe lângă o prezentare a produsului însoțită de sfaturi despre modul de utilizare a produsului, fiecare fișă indică compoziția detaliată a produsului (ingrediente și materii prime), precum și toate valorile nutriționale (calorii etc.) pentru a vă ajuta în alegerile dvs. .    De la începuturile sale și pentru că sunt partenerii noștri, Deliveras.ro a luat decizia de a afișa numele producătorilor care produc produsele. Puteți afla mai multe despre fiecare producător sau marcă făcând pur și simplu clic pe numele său din fiecare pagină a produsului.    Când produsele au o etichetă, o indicăm și pe pagina produsului pentru agricultură ecologică, pentru produsele garantate fără gluten, dar și PDO-zona de origine protejata. ... Am ales să afișăm numai produse de calitate reala pe Deliveras.ro, corespunzând unor adevărate calități sau criterii de fabricație (PDO,PGO, SlowFood, Vegan Society, Kosher, Bienvenue à la ferme,etc ...)

- Produsul meu nu este disponibil!   Deliveras.ro vă oferă produse de calitate, dar uneori nu pot fi produse după bunul plac. De exemplu, când recolta de miere este mica, este posibil să nu fie disponibile pe tot parcursul anului. Un alt exemplu este atunci când un producător traditional de gem/dulceata de rodie transformă rodia din propria sa plantație, nu poate face mai multe borcane decât permite recolta.  Aceste lipsuri de stocuri sunt, de asemenea, un semn de calitate, unele produse pe care le propunem sunt preparate în cantități limitate. Deci fii atent! Dacă îți plac, nu vorbi despre ele prietenilor tăi, nu vor fi destule pentru toată lumea ... Atunci când un produs nu este disponibil pe site, puteți să vă lăsați adresa de e-mail pentru a primi o alertă imediat ce va fi disponibil din nou pe site.

Despre Deliveras

Noi putem face mai mult pentru voi

hero-banner
Pentru a vă oferi o experiență de cumpărături personalizată, site-ul nostru folosește cookie-uri.
cookie policy.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare