ANTIBIOTIC NATURAL PREPARAT ACASA CU MIERE DE CIMBRU
0
Miere de Cimbru si Pin PDO 450gr

Prepară-ţi propriul antibiotic natural chiar la tine acasă !
ANTIBIOTIC NATURAL PREPARAT ACASA CU MIERE DE CIMBRU

Se poate realiza un antibiotic natural chiar la noi în bucătărie, trebuie doar să ştim cum amestecăm câteva ingrediente, iar rezultatul obţinut va fi mai mult decât satisfăcător şi astfel vei evita să te îndopi cu pastile tu şi întreaga familie.

Mierea este principalul ingredient din această reţetă de antibiotic natural, cunoscută pentru proprietăţile sale curative, însă în combinaţie cu turmericul devine un puternic produs antibacterian, antiinflamator şi antiinfecţios.

IATĂ CUM PREPARĂM ACEST AMESTEC MINUNE

– 1 lingură de turmeric
– 100 gr. de miere de cimbru
– 1 linguriţă de coajă rasă de lămâie, pe care înainte să o răzuim, o vom splăla cu apă cu bicarbonat.
– 2 linguriţe de oţet de mere
– un vârf de cuţit de piper negru măcinat.

Amestecăm până obţinem o pastă omogenă. Vom păstra la frigider acest amestec, nu mai mult de 30 de zile. Se vor administra, dimineaţa pe stomacul gol, 2 linguri, 2 zile consecutiv.

Vei ţine departe de tine răceala, va ameliora oboseala, va dispărea lipsa de concentrare, va întări sistemul imunitar şi va ţine la distanţă bolile infecţioase, viroze, răceli, gripe.

Miere QueenB de Cimbru si Scortisoara din Creta 230grMiere QueenB de Cimbru si Ulei de masline extravirgin Terra Creta Bio 230grMiere QueenB de Cimbru si plante salbatice din Creta 230grMiere de Cimbru din Creta 400gr1Miere de cimbru si plante salbatice din Creta 450gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

TOP

X